Цветан Цветанов е бил принуден да подаде оставка. Той не е

...
Цветан Цветанов е бил принуден да подаде оставка. Той не е
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Цветанов е бил принуден да подаде оставка

Цветан Цветанов е бил заставен да подаде оставка. Той не е желал да го направи, тъй като не усеща виновност и не счита, че е направил нищо аморално. Така водачът на партия Волт и някогашен народен представител от Реформаторския блок Настимир Ананиев коментира във Facebook оставката на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, написа " Актуално ".

„ Очевидно е, че Цветанов не е желал да подава оставка. Бил е заставен да я даде. Направете си труда да изслушате точното му оповестяване на оставката, когато той приказва в трето лице за себе си, а когато удостоверява с кои постове остава, е „ АЗ, АЗ, АЗ... “. Също по този начин, Борисов през днешния ден удостовери, че всички с оставки са били осъдени ”, написа Ананиев.

Лидерът на Волт е изгледал деликатно цялата конференция на Цветанов, както и днешната конференцията на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. „ Вчера в говоренето му над час не видях примирение, не усетих възприятието, че нещо аморално е направено, нямаше никакво чувство за виновност ”, споделя усещанията си Ананиев.

Политическото бъдеще на на втория човек в ГЕРБ също наподобява под въпрос, защото той има врагове и в самата партия.

„ Цветанов ще се опита да задържи позиции и може и да успее, това ще се разбере в неделя, когато се афишира листата на ГЕРБ за евровота. Ако любимката му Мария Габриел удържи водачеството, ще значи, че за момента се оправя, само че в случай че бъде заменена, ще стане забавно. Много хора в ГЕРБ имат да си връщат на Цветанов и ще забележим дали това рухване ще им даде мотив и да го наритат ”, счита някогашният народен представител от Реформаторския блок.

Ананиев пояснява оставката на Цветанов като следващ знак за дестабилизиране на ръководството и задаващи се предварителни избори на есен.

„ Предсрочните избори наближават с цялостна мощ и съгласно мен към този момент няма какво да ги спре, би трябвало да се готвим за две в едно на есен, само че моят фокус сега са евроизборите и оптималното положително показване на Европейска партия Волт! “, написа той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР